***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Вчера дрогиран, днес пиян полицай катастрофира. Предвиждат кабинет с третия мандат


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 11 октомври   

 

Третият мандат може би ще бъде с максимален късмет, като тук ключът остава у президента – на кого той ще бъде даден. Г-н Янев има капацитет, означи още той.

Според Живков това може да стане както поради околните взаимоотношения сред Янев и президента Радев, по този начин и поради " препозиционирането на " Български напредък " към този момент като доста по-близка до европейските полезности и геополитическата орбита на нашите сътрудници ".

***

Пътните служители на реда тествали с техническо средство двамата водачи за приложимост на алкохол и опиати, тестът на 49-годишния отчела позитивен резултат за съществуване на алкохол в издишания въздух - над 1,2 промила. Мъжът, който е чиновник на районно управление (на МВР) – Бобов дол, карал в извънработно време, е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа.

***

Полицаят от 8-о РПУ в София, карал под въздействието на опиати и провокирал злополуката в столичния кв. „ Дружба “, през днешния ден ще бъде отхвърлен от служба, заяви bTV.

Започнала е и вътрешна инспекция дали е юридически опит за прикриването на служителя на реда.

***

Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ) окачестви последните масирани съветски ракетни удари против редица огромни градове в Украйна като " гнет " против мирното население, съобщи ДПА.

***

Протест, с който да спрат концерт на родения в България съветски артист Филип Киркоров, приготвят групи в обществените мрежи, заяви " 24 часа ".

Бившият брачен партньор на Алла Пугачова, който е неприкрит покровител на Владимир Путин и войната против Украйна, би трябвало да взе участие в събитие в зала 1 на НДК на 3 ноември. 

За тогава е разгласен юбилеен концерт на българския дует " Ритон ". Здравко и Катя са другари с Киркоров и също не крият благосклонностите си към политиката на съветския президент Владимир Путин. През лятото те приветстваха Киркоров в България.

***

Цената на газа за месец ноември, която “Булгаргаз ” ще съобщи, ще бъде под 200 лв.. Това предвижда ръководителят на КЕВР Иван Иванов, предава Нова телевизия. 

Очаквам цената, която ще бъде декларирана от “Булгаргаз ”, да е под 200 лв.. И то с няколко десетки лв. под 200. Например може би 180 лв., разясни Иванов.

***

„ Това видео, което беше излъчено неведнъж, на срещата на Путин с ръководителя на следствения комитет беше доста добре режисирано. С него Кремъл преследваше няколко цели – първата цел да разгласи, че това е терористичен акт, второ – държеше да уточни, че в този терористичен акт взе участие страна от НАТО – България, третата цел беше да продължи да приготвя публичното мнение за потребление на нуклеарно оръжие “, сподели проф. Тодор Тагарев, някогашен министър на защитата.

***

***

***

Международният комитет на Червения кръст (МКЧК) и Норвежкият съвет за бежанците стопираха през вчерашния ден работата си в Украйна от съображения за сигурност след съветски ракетни удари против градове в разнообразни елементи на Украйна, съобщи Ройтерс. 

Русия нанесе ракетни удари по обекти в цялата страна, поразявайки и столицата Киев, с такава активност, каквато не е имало, откогато съветските сили пробваха да завладяват украинската столица при започване на продължаващата към този момент повече от седем месеца война. Москва твърди, че ударите са били ориентирани против енергийни, командни и информационни цели в отговор на това, което Кремъл дефинира като " терористична офанзива ".

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР